05 enero 2012

Escrito en el barro...






Hace tiempo que hice esta imagen y, sin embargo, no me había atrevido a mostrarosla hasta ahora. La he mirado muchísimas veces y he reflexionado sobre lo que me llevó a hacerla y he pensado que quizás ha llegado el momento de que vea la luz y me digáis qué os sugiere, si es que os sugiere algo.

Saludos!



3 comentarios:

  1. Es dificil. Tan sols mirar-la una volta pot sugerir-te una cosa, pero la tornes a mirar, i pot sugerir-te una altra diferent...per dir-te alguna...a mi em sugereix delicadesa...pero em pare a mirar-la altra volta, i em dona una altra sensació...que no te la dic...per a que no et rigues...la cuestió es que la foto está molt xula.

    ResponderEliminar
  2. Para mí son las secuelas de tiempos difíciles, muy duros pero a su vez la luz más clara de la parte superior indica la llegada de momentos mejores, de ver la luz al final del tunel. Paz!! Muy buena!!!

    ResponderEliminar
  3. Personalment intentant averiguar quin sentiment pot despertar en mi la imatge m´enqueta prou però al mateix temps i precisament per els colors en dona molt bon rollo, la cual cosa sería molt distinta si la veguera en blanc i negre, sense cap dupte.
    També m´inspira algunes figures peró no m´apare a analizar-ho crec que l´imatge te molta més força per si soles que sugerint algún tipus de figura, silueta, o el que siga.
    Ja saps , la percepció de les coses es molt personal i a mi personalment i resumint.. m´aporta molt de plaer visual ...

    ResponderEliminar